Μια γνωριμία με τα POLO CENTER!

19 Ιουν 2019

Τα POLO CENTER είναι μια καθαρά Ελληνική εταιρία. Η εταιρία POLO ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1975 κατασκευάζοντας ορειβατικό εξοπλισμό, τον οποίο προωθούσε στην Ελληνική αγορά έχοντας ένα μικρό πρατήριο κάτω από τα γραφεία της. Το 2000 και με την απόκτηση επιπλέον αντιπροσωπειών ήταν αδύνατο να υπάρχει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση σε ένα μικρό πρατήριο, οπότε δημιουργήθηκε κάτω από την ομπρέλα POLO ABEE το πρώτο POLO CENTER καλύπτοντας έτσι το κενό που υπήρχε στην ζήτηση τέτοιων ειδών. Σήμερα έχοντας τρία καταστήματα στην Αττική και με τον αρχικό ενθουσιασμό, συνεχίζουμε να προφέρουμε και να καλύπτουμε την ζήτηση για σχεδόν όλα τα είδη δραστηριοτήτων στη φύση, προσφέροντας το καλύτερο από πλευράς ποικιλίας ειδών, ασφάλειας εξοπλισμού, ποιότητας και τιμών που να είναι ικανοποιητικές και “τίμιες” σε όλους τους πελάτες μας.

 

 

Τι είδη μπορεί να βρει κάποιος στα καταστήματά POLO CENTER;

Στα POLO Center μπορεί να βρει κάποιος με διαφορά την πληρέστερη γκάμα σε είδη ορειβασίας και αναρρίχησης, πέρα από αυτό όμως, μπορούμε να καλύψουμε σχεδόν όλες τις OUTDOOR δραστηριότητες και θα σας εξοπλίσουμε για οποιαδήποτε εξερεύνηση. Το moto μας “explore your limits” μας καλεί να εξερευνήσουμε τα όρια μας, όποια και όπου και αν είναι αυτά, από την κατάκτηση μιας απαιτητικής κορυφής έως και μια βόλτα στην πόλη ή το σχολείο, το πανεπιστήμιο, την εκδρομή.

 

 

Ποιες μεγάλες εταιρίες μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα POLO CENTER;

Πέρα από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει η POLO αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα (SALEWA, SCARPA, CAMP, REGATTA, TENDON, METOLIUS, CASSIN, SOURCE, TILLEY κ.α.), στα καταστήματά μας θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα από είδη άλλων εταιριών όπως όπως MARMOT, MOUNTAIN EQUIPMENT, SALOMON, PETZL, GREGORY, OSPREY, ODLO, LOWE ALPINE, χάρτες, βιβλία κ.α.

 

 

Ποιο το πλεονέκτημα των καταστημάτων POLO CENTERS;

Το πλεονέκτημα των καταστημάτων είναι οι άνθρωποι μας. Ενημερώνονται και επιμορφώνονται με ειδικά σεμινάρια στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να παρέχουν απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειάζονται οι πελάτες μας. Επίσης ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει γίνει με μελετημένη και οργανωμένη κατηγοριοποίηση των ειδών ανά είδος σε συγκεκριμένα τμήματα για την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

Τι άλλες υπηρεσίες μπορεί να βρει κάποιος στα καταστήματα POLO CENTER;

Μέσω των καταστημάτων μας, πέρα από την εγγύηση, παρέχουμε και after sales service στα είδη POLO και τα είδη των αντιπροσωπειών μας. Παρέχουμε πολύ συχνά συμβουλές για δραστηριότητες στην φύση και ποιο εξειδικευμένες συμβουλές για την χρήση των προϊόντων μας. Επιπλέον μπορεί κάποιος να στείλει δώρα με την μορφή δωροεπιταγών, αλλά και να προμηθευτεί τα προγράμματα των συλλόγων, free press και άλλα ενημερωτικά έντυπα.

 

 

Μπορεί κάποιος να βρει είδη σε προσφορά;

Υπάρχει ειδικό και ξεχωριστό τμήμα προσφορών στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και στα τρία καταστήματα καθ’ όλη  την διάρκεια του χρόνου μπορείτε να βρείτε είδη σε προφορά όπως σακίδια, παπούτσια, ρούχα κ.λπ. Επιπλέον διοργανώνουμε ξεχωριστά bazaar προσφορών για κάθε κατάστημα αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook μας “POLO CENTER” για να ενημερωθείτε για τα bazaar προσφορών.

 

 

Yπάρχει δυνατότητα αποστολής προϊόντων;

Η αποστολή προϊόντων είναι δυνατή  σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η συνεργασία μας με εταιρίες ταχυμεταφορών εξασφαλίζει το μικρότερο δυνατό κόστος αποστολής.

 

 

Συνεργάζεστε με κάποιους συλλόγους;

Υπάρχει όχι μόνο συνεργασία αλλά και στήριξη όλων των πεζοπορικών και ορειβατικών συλλόγων στην Ελλάδα. Τα μέλη των συλλόγων αρχάρια ή μη, μπορούν αν προμηθευτούν τα είδη  μας σε προνομιακές τιμές.

 

 

Ποιά είναι η πολιτική επιστροφών ή επισκευής προϊόντων;

Επιστροφή γίνεται σε διάστημα 15 ημερών με το προϊόν στην αρχική του συσκευασία εκτός του αναρριχητικού εξοπλισμού που δεν επιστρέφεται και αυτό γιατί η ασφάλεια των πελατών μας είναι το σημαντικότερο μέλημά μας. Πέρα από αυτό, επειδή έχουμε ως αρχή να μένει ο καταναλωτής ικανοποιημένος και να μην νιώθει ότι έχει πετάξει τα χρήματά του, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτιο τεχνικό τμήμα που μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση σε οτιδήποτε συμβεί στα προϊόντα της.

 

 

Που πιστεύεται ότι οφείλεται η επιτυχία σας;

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλεκτικές συνεργασίες μας με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού, στην δική μας ποιοτική παραγωγή, την συνεχιζόμενή επένδυση σε εισαγωγές και τεχνολογία, τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, το πραγματικό και ουσιαστικό after sales service και στην σοβαρή και ολοκληρωμένη δουλειά των ανθρώπων μας.

 

 

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Να μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα να διατηρούμε τα καταστήματα μας και να συνεχίσουμε, με αγάπη και σεβασμό στον καταναλωτή, να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από πλήρη ασφαλή και αξιόπιστο εξοπλισμό, ικανοποιώντας τους συνεχώς αυξανόμενους φίλους πελάτες με την ποιότητα την τιμή και την εξυπηρέτηση μας. Επίσης εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και σεβόμενοι την συμβολή των ανθρώπων μας στα καταστήματά μας, την προσωπικότητα και την οικογενειακή κατάσταση τους, θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα με δικαιοσύνη απέναντί τους, την εξασφάλιση της εργασίας τους και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προσφέροντας ένα περιβάλλον αξιοκρατίας και ασφαλούς εργασίας.

 

 

Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων POLO CENTERS;

Κατάστημα Πατησίων

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9:30 - 16:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9:30 - 21:00

 

Κατάστημα Παλαιού Φαλήρου και Ν. Ηρακλείου

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9:00 - 15:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

 

Μπορείτε να μας βρείτε και να μας ακολουθήσετε στο www.facebook.com/polo.outdoor

Photo copyright: Ιωάννα Δρακάτου (www.idphotography.gr)

 

View this photo set on Flickr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ