Amorgos Trail Challenge 2020: Άνοιγμα - Όριο Εγγραφών!

07 Φεβ 2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι φόρμες εγγραφών για το 4ο Amorgos Trail Challenge, μια συνδιοργάνωση του Φυσιολατρικού Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα» , του Δήμου Αμοργού και της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 Μαίου. Στις συμμετοχές υπάρχει όριο. Ο αγώνας μας είναι ψυχαγωγικός και όχι ανταγωνιστικός.

 

Στόχος μας είναι οι αθλητές, ερχόμενοι στο νησί και φεύγοντας από αυτό μετά τον αγώνα, να έχουν τις βαλίτσες τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις. Αποφασίσαμε κατόπιν ώριμης σκέψης και γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές απώλειες για εμάς, οι συμμετοχές των μη διαμενόντων στην Αμοργό,  να μην υπερβούν τα 250 άτομα. Περιορισμός στις εγγραφές των Αμοργιανών δεν θα υπάρξει. Επιθυμούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όσο αφορά τη διαμονή,τις μετακινήσεις με πούλμαν -που προσφέρουμε πάντα δωρεάν- και τις παροχές του αγώνα.

Στις 16 & 17 Μαίου 2020 θα βρεθούμε και πάλι, σε έναν αγώνα που τα έχει όλα. Γαστρονομία, πολιτισμός και παράδοση συνδέονται άρρηκτα με το τρέξιμο σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις, μα πάνω απ’όλα ένα τριήμερο αυθεντικής Αμοργιανής φιλοξενίας…

Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα φορά να σας υποδεχτούμε με το μεγαλύτερό μας χαμόγελο. Εσεις? Είστε έτοιμοι για την Αμοργιανή πρόκληση?

Μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.amorgostrailchallenge.gr (συνεχώς ανανεώνεται) και δηλώστε συμμετοχή . Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram …

τα καλύτερα έρχονται.. τον Μάιο!!!

             

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ