Cyclades Trail Cup: Folegandros Sunset Trail!

10 Ιουν 2019

Το Cyclades Trail Cup και ο Δήμος Φολεγάνδρου διοργανώνουν το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 τον 2ο ορεινό αγώνα τρεξίματος: Folegandros Sunset Trail.

 

 

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Για τις μετακινήσεις των αθλητών και επισκεπτών από τον Πειραιά προς το νησί της Φολεγάνδρου και πίσω, η GOLDEN STAR FERRIES προσφέρει έκπτωση 30% για τα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου: “HSC SUPERCAT” από 20/6 έως 24/6. Με την ολοκλήρωση της συμμετοχής και την απόκτηση του ατομικού ID Number σας, μπορείτε να λάβετε την έκπτωση της Golden Star Ferries.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Με το ID Number σας μπορείτε να λάβετε ειδικές τιμές από τα συνεργαζόμενα καταλύματα. Δείτε την λίστα καταλυμάτων, εδώ. Κλείστε έγκαιρα το δωμάτιο που επιθυμείτε μιας και ο Ιούνιος είναι έντονος τουριστικός μήνας για την Φολέγανδρο.

Χώρος Γραμματείας

Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στον οικισμό της Χώρας, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, και θα λειτουργήσει μόνο το Σάββατο 22 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 16:30. Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να έρθουν στην γραμματεία να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους και να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωσης συμμετοχής. Παρακαλείστε να έχετε μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Πρόγραμμα Αγώνα

10:00 – 16:30 - Γραμματεία Αγώνα στο Δημοτικό σχολείο της Χώρας

17:30 – Τεχνική Ενημέρωση αγώνα στο Δημαρχείο

18:00 – Αναχώρηση λεωφορείου για τον χώρο εκκίνησης

18:30 - Εκκίνηση αγώνα από τον οικισμό Ταξιάρχης

21:00 – Λήξη αγώνα στο Δημοτικό σχολείο της Χώρας

21:05 – Απονομές στην πλατεία της Πούντας

22:00 – Κυκλαδίτικη βραδιά στο εστιατόριο Αγκάλη

Η Διαδρομή

Η διαδρομή μήκους 10 χιλιομέτρων διασχίζει όλη την νότια ακτογραμμή του νησιού. Η εκκίνηση θα δοθεί στον οικισμό Ταξιάρχη Άνω Μεριάς στις 18:45 ενώ ο τερματισμός θα γίνει στον οικισμό της Χώρας. Η συνολική υψομετρική ανάβαση του αγώνα είναι 510 μέτρα και η καλύτερη επίδοση έως τώρα είναι 1 ώρα και 9 λεπτά και ανήκει στον Σουηδό Daniel Parheden. Λίγη ώρα μετά τη δύση του ηλίου, όταν η ορατότητα μειωθεί, ο αγώνας λήγει και οι αθλητές που δεν έχουν τερματίσει επιστρέφουν με τον εθελοντή “σκούπα” στον χώρο τερματισμού.

Κυκλαδίτικη βραδιά

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Κυκλαδίτικη βραδιά με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα “Αγκάλη”. Ελάτε να απολαύσετε άφθονη μπύρα Νήσος και τοπικούς μεζέδες, προσφορά της διοργάνωσης!

Ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.cycladestrailcup.com . Νέες δηλώσεις συμμέτοχης θα μπορούν να γίνουν και στην γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 22 Ιουνίου μεταξύ 10:00-13:30.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ