Πραγματοποίηθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 η προπονητική ημερίδα στα μονοπάτια του Κορύλοβου!

20 Μαρ 2018

Προπονητική ημερίδα, στα μονοπάτια του Κορυλόβου, με θέμα «Εισαγωγή στο ορεινό τρέξιμο», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με σημείο συνάντησης το Κιόσκι του Πανοράματος. Παρά το βροχερό κυριακάτικο πρωινό, πλήθος δρομέων, αλλά και φίλων του ορεινού τρεξίματος, παραβρέθηκε στην ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων CRABS (www.crabs.gr ), στο πλαίσιο έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με την εταιρεία ειδικευμένου εξοπλισμού ορεινού τρεξίματος La Sportiva και την ομάδα για την προαγωγή του τρεξίματος One Step Beyond_Endurance Team.

Στην αρχή της ημερίδας πραγματοποιήθηκε αναλυτική τεχνική παρουσίαση των κυριότερων μοντέλων παπουτσιών της La Sportiva, Αkyra, Αkasha, Bushido, Ultra Raptor και Lycan, από τον Παναγιώτη Γούναρη, πολύπειρο δρομέα βουνού και υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας για την Βόρεια Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ομάδας One Step Beyond_Endurance Team, Δημήτρης Τζεφαλής, ανέλυσε στους συμμετέχοντες τη σημασία της σωστής προθέρμανσης, των σωστών διατάσεων και τη χρησιμότητά τους στο ορεινό τρέξιμο με πρακτική εφαρμογή από τους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της τεχνικής τρεξίματος σε ανηφόρα και κατηφόρα και υποδείχτηκαν πολλά από τα μυστικά της βελτίωσης σε αυτά μέσα από την προπόνηση. Στο τέλος της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στα μονοπάτια του Κορυλόβου και αψηφώντας την έντονη βροχόπτωση ομολογουμένως απόλαυσαν το ορεινό τρέξιμο σε συνθήκες που του αρμόζουν!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομαδικής προπόνησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ανταλλάξουν τα κορυφαία παπούτσια της La Sportiva, και να νιώσουν την υψηλή πρόσφυση, το αίσθημα ασφάλειας και την ανθεκτικότητά τους στα λασπωμένα μονοπάτια του περιαστικού δάσους της Δράμας. Οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος μπορούν να προμηθεύονται όλα τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων CRABS.

Ευχαριστούμε :

- τους υποστηρικτές

holisteRUN
ΣΔΥ Δράμας :: Drama Runners
Virgin Forest Trail
Granitis Trail Running
ΣύλλογοςΧιονοδρομίαςΟρειβασίαςΚαβάλας - sxokavalas
WinteRun paliakavala
Wood Water Wild
Frozen Peaks
Nevrokopi Trail
Verticalrun
ROUT 100 Miles AdvEnduRun

-τους χορηγούς επικοινωνίας

Εργασία.συν
Dramini.gr

-τους χορηγούς μας

Σποράκι
Chrisanthidisdelights/
Ελληνικό ρόδι -ΑΣΟΠ Αγιου Αθανασιου

"H Άνδρος αλλιώς ... ", ένα ορειβατικό και αναρριχητικό διήμερο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα και αδρεναλίνη:… https://t.co/KINjAv9WFT
Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur

Η Άνδρος ... αλλιώς!

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Μια μέτρια μέρα ...

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !