12oς Hercules Mountain Marathon: Παρουσίαση των τριών τεχνικών T-Shirt και πληροφορίες αγώνα!

12 Αυγ 2018

Ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», παρουσιάζει, το σύνολο των τεχνικών T-Shirtτ των τριών αγώνων, της διοργάνωσης αλλά και χρήσιμες πληροφορίες, για τη δωρεάν μετακίνηση και το πρόγραμμα των αγώνων.

Ο Μαραθώνιος Hercules Mountain Marathon αποτελεί αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Skyrunning , στα πλαίσια του οποίου,  διεξάγονται για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές: Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ, καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (Farmakides Trail) 6,5χλμ.

Ο Σύλλογος «Τραχίνα», συνεχίζοντας τη συνεργασία του  με την εταιρεία Dynafit, προσφέρει σε αθλητές/ιες, που θα συμμετάσχουν στον 12ο Hercules Mountain Marathon, και στον Helleborus Half Marathon, ένα εξαιρετικό τεχνικό T-Shirt, ενώ, τεχνικό είναι και μπλουζάκι, του μικρότερου αγώνα , των «Φαρμακίδων».

t-shirt Hercules

Κοινό σημείο όλων το T-Shirt, είναι το σήμα κατατεθέν της Οίτης, το Αγριόγιδο ( Rupicapra-rupicapra ), ένα από τα πολλά είδη της πλούσιας πανίδας του μυθικού βουνού του Ηρακλή.

t-shirt Farmakides

Για τη διευκόλυνση στη μετακίνηση των συμμετεχόντων, η  διοργάνωση διαθέτει και φέτος, για τη 12η διοργάνωση δυο δωρεάν λεωφορεία για μετακίνηση αθλητών από την Αθήνα στην Υπάτη και πίσω.

Από Αθήνα : Αναχώρηση από την πλατεία Καραϊσκάκη ( Ξενοδοχείο Stanley ) το Σάββατο 15/9 στις 13:00. Επίσης παραλαβή αθλητών στις 13:15 από τον κόμβο της Κηφισιάς (στην Εθνική Οδό). Αναχώρηση από Υπάτη την Κυριακή 16/9 στις 18:00.

Από Θεσσαλονίκη : Αναχώρηση από το Καυταντζόγλειο στις 13:00, Σάββατο 15/09/2018. Αναχώρηση από Υπάτη Κυριακή στις 18:00.

Η θέση στο λεωφορείο επικυρώνεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής (κατάθεση ποσού στην τράπεζα).

Υπενθυμίζουμε , ότι, η δωρεάν μετακίνηση, αφορά σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης.

t-shirt Helleborus

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη μετακίνηση, ( τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ ) θα δημοσιευθούν πριν την ολοκλήρωση των εγγραφών και θα σταλούν με e-mail, σε όλους/ες τους συμμετέχοντες , που έχουν δηλώσει δωρεάν μετακίνηση, κατά την εγγραφή τους.

Πρόγραμμα διοργάνωσης 2018

Σάββατο 15/09

13:00  Αναχώρηση δωρεάν λεωφορείου από Θεσσαλονίκη ( Καυταντζόγλειο )

13:00  Αναχώρηση δωρεάν λεωφορείου από Πλατεία Καραισκάκη ( Ξενοδοχείο Stanley )

15:00 Άνοιγμα γραμματείας στο ξενοδοχείο «Αλεξάκης» στα Λουτρά Υπάτης

17:00 «Λαγοπόδαρος» Αγώνας 1000μ. για παιδιά στο Πάρκο Λουτρών Υπάτης

20:00 Τεχνική ενημέρωση στο Γυμνάσιο Υπάτης (ξεχωριστή για κάθε αγώνα)

21:00 Αθλητικό πάρτυ με τοπικά εδέσματα στο Γυμνάσιο Υπάτης

Κυριακή 16/09

07:00-07:30 Γραμματεία στην Υπάτη

08:00 Εκκίνηση Μαραθωνίου «Ηρακλή»

08:30 Εκκίνηση αγώνα 16,2χλμ «Ελλέβορος»

09:00 Εκκίνηση αγώνα 6,2χλμ «Φαρμακίδες»

11:00 Απονομές αγώνα 6,2χλμ «Φαρμακίδες»

12:30 Απονομές αγώνα 16,2χλμ «Ελλέβορος»

16:00 Απονομές αγώνα 42,3χλμ «Ηρακλής»

18:00 Λήξη εκδηλώσεων

18:00 Αναχώρηση λεωφορείου από Υπάτη

19:00 Αναχώρηση λεωφορείου από Λουτρά Υπάτης

Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες, για τις εγγραφές σας, για τη δυνατότητα  διαμονή σας, την πρόσβαση αλλά και οποιαδήποτε άλλη απορία, επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης.

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή