Από 30 Απριλίου - 3 Μαΐου το Frozen Peaks 2020!

14 Νοε 2019

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου προκηρύσει την τέλεση της Αθλητικής - Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2020». Η Διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 15, 46, 93 και 261 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές  εκδηλώσεις.

Σκοπός της Διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και προβολή των ιστορικών, πολιτιστικών και εκκλησιαστικών μνημείων, της γεωγραφικής και κλιματικής ιδιομορφίας, των σημείων φυσικού κάλλους, των προϊόντων  της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νευροκοπίου, καθώς και ο σεβασμός των ηθικών αξιών του "ευ αγωνίζεσθαι" και της ευγενούς άμιλλας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 30 Απριλίου - 3 Μαΐου 2020 στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου.

Συγκεκριμένα:

1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ - PANORAMA» 261 χιλιομέτρων και 11.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, με τρείς διαφορετικές κυκλικές διαδρομές των 85 περίπου χιλιομέτρων η κάθε μία. Πιστοποιημένος στην ITRA με 6 πόντους.
  2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΥΨΙΠΕΔΟ - HIGHLAND» 93 χιλιομέτρων και 4.738 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο τμήμα της διαδρομής των 261 χιλιομέτρων του αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Πιστοποιημένος στην ITRA με 4 πόντους.
  3. Μαραθώνιος Αγώνας με την επωνυμία «ΗΡΩΕΣ - HEROES» 46 χιλιομέτρων και 2.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος διέρχεται από τα ιστορικά οχυρά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Πιστοποιημένος στην ITRA με 2 πόντους.
  4. Λαϊκός αγώνας δρόμου 15 χιλιομέτρων με την επωνυμία     « ΛΙΣΣΕ - LISSE»

Οι όροι συμμετοχής, η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες, το κόστος συμμετοχής  τα έπαθλα και άλλες λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κανονισμό των αγώνων, ο οποίος έπεται.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

FROZEN PEAKS

Νευροκόπι 11 Νοεμβρίου 2019

Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Η ζωή των “ultra”, ένα άρθρο του Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη στο @Advendure_Net για την καθημερινή ζωή των ανώνυμων υπ… https://t.co/RGIrQLB9iN

Μια μέτρια μέρα ...

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!