Νούλας, Γκάτσιος και Παρτσάνης σε Mountain Race στην Κύπρο!

10 Μάι 2019

Η ομάδα του Δημήτρη Κασίμη συμμετέχει την Κυριακή, 12 Μαΐου στην  Κύπρο, στο φιλανθρωπικό αγώνα Ορεινού Τρεξίματος του νησιού.

Αθήνα, 10 Μαΐου 2019. Τριμελής ομάδα του γνωστού προπονητή Δημήτρη Κασίμη συμμετέχει την Κυριακή, 12 Μαΐου στην Compresport Atsas Mountain Race powered by XM. Στον Ημιμαραθώνιο θα τρέξουν οι Έλληνες Βαγγέλης Νούλας, Γιώργος Γκάτσιος και Θωμάς Παρτσάνης.

 

 

Η διοργάνωση έχει επίκεντρο το μικρό ορεινό χωριό Άγιος Θεόδωρος Σολέας, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Λευκωσίας.

Η αποστολή κατέστη εφικτή με την πολύτιμη στήριξη της Blue Air η οποία συνδέει Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο αγώνας, που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα ενισχύουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών & Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

 

 

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στον αγώνα ο Βαγγέλης Νούλας δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για να συμμετέχουμε στην Compresport Atsas Mountain Race powered by XM και ανυπομονούμε να απολαύσουμε μαζί με τους Κύπριους δρομείς αυτή την πανέμορφη διαδρομή, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και την Blue Air που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο νησί.»

Εκ μέρους της Blue Air ο Chief Commercial Officer, Carsten Schaeffer, σημειώνει: «Είμαστε ευτυχής που μπορούμε να ενισχύσουμε τόσο το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, μέσω της στήριξης του αγώνα Compresport Atsas Mountain Race, όσο και το δρομικό κίνημα, συμβάλλοντας στην ατομική πρόοδο των δρομέων αλλά και στην αναβάθμιση μιας σπουδαίας διοργάνωσης, η οποία στέλνει πολλά θετικά μηνύματα».

 

 

Ο αγώνας Compresport Atsas Mountain Race powered by XM.com περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο (21.1χλμ), αγώνα 7.1χλμ αλλά και παιδικό δρόμο 500μ, όπως επίσης διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και τοπικά εδέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.atsasmountainrace.com.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"@Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας", δοκιμή και παρουσίαση από το @Advendure_Net :… https://t.co/OTd3LZTaOE
Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο @Advendure_Net Advendure:… https://t.co/RaPOCVRs4h
Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού: https://t.co/jfdIm2Qq2W https://t.co/0jmQQvbFt1
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!

Κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Δίρφη!

Επιστολή προς φίλους του ορεινού τρεξίματος και όλων των ορεινών δραστηριοτήτων

La Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας!

Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο Advendure!

Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού!

Έτοιμοι; (Ξανά) - Φύγαμε!

Η προστασία της κοινωνίας και των αθλητών είναι ηθική υποχρέωση των διοργανωτών!

DYNAFIT Ultra 100: Ultra προστασία, σταθερότητα & αίσθηση!

Αντιοξειδωτικά και άσκηση!

Και τώρα τι ....

Σουηδική Λαπωνία - Πεζοπορώντας στο μαγευτικό Βορρά!