Τhe Salomon Women Hiking Experience!

24 Μάι 2019

Η Salomon Hellas και το Salomon Store Athens στην Κηφισιά διοργανώνουν μία μοναδική πεζοπορική εμπειρία στο βουνό για τις γυναίκες που αγαπούν τα outdoor activities και την επαφή με τη φύση. Το Σάββατο 1η Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στις 11:00 στο Salomon Store Athens στην Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 8, με τον Λουκά Πρατίλα, έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς βουνού στην Ελλάδα. Το μοναδικό κατάστημα Salomon στην Ελλάδα θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης, όπου θα γνωριστούμε μεταξύ μας και στη συνέχεια θα ενημερωθούμε για τα οφέλη που έχει η άσκηση στο βουνό και η επαφή με τη φύση για τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Στις 12:30 θα αναχωρήσουμε με πούλμαν από το κατάστημα και με προορισμό τα Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία διάρκειας μίας ώρας μέσα από μία μαγευτική διαδρομή στο κατάφυτο τοπίο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε και πάλι με πούλμαν στο κατάστημα Salomon Store στην Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενέργεια θα μας χαρίζουν το Pure Juice Bar με τα νόστιμα, θρεπτικά, υγιεινά και χειροποίητα προϊόντα του και το τσάι tuvunu, το συσκευασμένο ελληνικό τσάι βουνού με μέλι και λεμόνι.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στο παρακάτω λινκ: https://bit.ly/2Etpjpc

Τα μόνα εφόδια που θα χρειαστούμε είναι ένα σακίδιο πλάτης, τα αθλητικά μας παπούτσια, αντηλιακό και καπέλο! Time to play!

#SalomonWMN  #SalomonHellas  #TimeToPlay #ThePlaceToPlay #SalomonStoreAthens

Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Η ζωή των “ultra”, ένα άρθρο του Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη στο @Advendure_Net για την καθημερινή ζωή των ανώνυμων υπ… https://t.co/RGIrQLB9iN

Μια μέτρια μέρα ...

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!