Brooks: Πρωτιά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας για τη Σοφία Ρήγα και την Brooks!

05 Μάι 2015

Με άλλη μια σημαντική διάκριση για τη Σοφία Ρήγα, αθλήτρια της Brooks, έληξε ο 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Μετά τη νίκη της στην αυθεντική διαδρομή Κλασικού Μαραθωνίου το 2014, η 26χρονη αθλήτρια από την Πάτρα επικράτησε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου με χρόνο 1:21:58.

Η Σοφία, κάτοχος 18 μεταλλίων (8 χρυσών, 7 ασημένιων και 3 χάλκινων) σε πανελλήνια πρωταθλήματα, στα 5.000 μ., στα 10.000 μ., στον ανώμαλο και στο Μαραθώνιο (στις κατηγορίες νεανίδων, νέων και γυναικών), έθεσε ως επόμενο στόχο να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

 

 

 

Στο πλευρό της η Brooks, η αμερικάνικη δρομική εταιρία που είχε παρουσία με περίπτερο στην έκθεση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, η οποία διοργανώθηκε παράλληλα με τον αγώνα στην Αλέα Ζαπείου. Το κοινό ειχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις νέες συλλογές και να ενημερωθεί για τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει η Brooks στα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ της βελτιώνοντας τις επιδόσεις ερασιτεχνών και επαγγελματιών δρομέων.

 

 

Σχετικά με την Brooks

Η Brooks σχεδιάζει και διαθέτει performance παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ τρεξίματος σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή της Brooks είναι να εμπνεύσει τον καθένα μας να είναι active και να τρέχει, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που μας επιτρέπουν να τρέχουμε  για περισσότερο χρόνο, καλύπτοντας μεγαλύτερες αποστάσεις, γρηγορότερα. Η αποστολή της Brooks υποστηρίζεται από τη Run Happy φιλοσοφία της, που προωθεί το άθλημα του τρεξίματος παντού.

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1914, έχει την έδρα της στο Σιάτλ των Η.Π.Α. και είναι θυγατρική εταιρία της Berkshire Hathaway Inc. Η ευρωπαϊκή της έδρα βρίσκεται στο Άμστερνταμ (Ολλανδία). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.brooksrunning.eu ή ακολουθήστε μας στο Twitter (@brooksrunning) και στο Facebook (www.facebook.com/brooksrunning). Αποκλειστικός διανομέας της Brooks στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η SHOP & TRADE (www.shopandtrade.gr).

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ