Ματαίωση του Ios Adventure 2021 - Σύντομα η έκδοση βιβλίου για τα μονοπάτια της Ίου!

29 Ιουλ 2021

Αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες του Ios Adventure, φτάσαμε αισίως στα μέσα του καλοκαιριού και η κατάσταση λόγω της πανδημίας είναι πιο περίπλοκη από ποτέ. Αγώνες ακυρώνονται και άλλοι πραγματοποιούνται υπό συνθήκες πρωτόγνωρες για αθλητές και διοργανωτές.



Ήδη από τη λήξη του Ios Adventure 2020, είμασταν πολύ σκεπτικοί σχετικά με το αν ή όχι θα πραγματοποιήσουμε τον αγώνα μας φέτος. Δεχτήκαμε μηνύματα και τηλέφωνα από πολλούς από εσάς και μοιραστήκαμε τις αγωνίες και τις φοβίες σας.

Οι συνθήκες όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολες και λάβαμε τη δύσκολη ομολογουμένως απόφαση, να μην πραγματοποιήσουμε φέτος τον αγώνα.
Όντας και οι ίδιοι αθλητές, αφιερώνουμε, όπως ίσως έχετε διαπιστώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολύ χρόνο στις προπονήσεις: Είμαστε και εμείς αθλητές και έχουμε βάλει τους δικούς μας στόχους.

Το έργο μας όμως δεν σταματά εκεί. Απέχοντας από τη διοργάνωση του Ios Adventure, βρήκαμε χρόνο να ασχοληθούμε με το πεζοπορικό δίκτυο του νησιού, να το συντηρήσουμε και να το προβάλουμε όπως πρέπει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έκδοση του νέου μας δίγλωσσου βιβλίου με τίτλο «Ανακαλύπτοντας την Ίο μέσα από τα Μονοπάτια της», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Για την έκδοση του βιβλίου θα ενημερωθείτε με νέο mail, αλλά μπορείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, μέσα από τις σελίδες https://www.facebook.com/iospaths/ και Instagram:Iospathsgr