4o Moschopodi Trail στις 20-21 Απριλίου 2024!

20 Φεβ 2024
Το Moschopodi Trail διανύοντας την 4η διοργάνωση προετοιμάζεται για να σας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης ,στις 20-21 Απριλίου 2024. Την άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντας του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο .Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ως Οργανωτική Επιτροπή ,στο διήμερο του festival αγώνων βουνού στο δάσος μας ,να σας σας προσφέρουμε μια πανδαισία αθλημάτων ,χρωμάτων και συναισθημάτων.

Στις 20 και 21 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό , αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις όπως έκθεση παιδικής ζωγραφικής, kids athletics ,χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, live μαγειρική από την αγαπημένη μας Vegan ML ,live DJ , μουσικά σχήματα στις διαδρομές και μια συναυλία ΕΚΠΛΗΞΗ για δεύτερη φορά στον χώρο του Θεάτρου, ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail Festival 2024.

Και θα είναι κοντά μας φυσικά για ακόμη μια φορα ο μοναδικός σε αυτό που κάνει Petros Parthenis ,παρουσιάζοντας το διήμερο festival αγώνων βουνού της πόλης μας.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει επιλεγμένους εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προιόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν αλλά και περίπτερα περιβάλλοντικων δράσεων.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει
• Αγώνα ορεινής ποδηλασίας 30km(cross country)
• Αγώνες ορεινού τρεξίματος 25km & 10km
• Πεζοπορία 8km για(αρχάριους-οικογένειες)
• Παιδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος 1km

Και τον αγώνα Moschopodi Experience που περιλαμβάνει συνδυαστικά τα 30km MTB & 25km Trail Run.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης για εγγραφές και πληροφορίες είναι www.moschopodiexperience.gr και του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας (Σχοπ.Θήβας) www.sxopthivas.com .

Για την φετινή διοργάνωση όπως εξάλλου κάνουμε κάθε φορά, έχουμε δώσει παρα πολυ μεγάλο βαρος στο πακέτο των παροχών για τους συμμετέχοντες επιλέγοντας επώνυμα προϊόντα. Eχοντας συνεργασία εδώ και 3 χρονια με την Ισπανική εταιρεία αθλητικών ειδών 42k running ,επιλεξαμε τα πακέτα των αθλητών να έχουν νεα προϊόντα ,προηγμένης κατασκευής από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και εννοείται καταλόγου 2024. Ειδικα για την φετινή διοργάνωση η 42κ running και η οργανωτική επιτροπή αποφασίσαμε να παρέχουμε ένα μοναδικής ποιότητας custom t-shirt collection mountain στα δρομικα & mtb αγωνίσματα για τους πρώτους 650 που θα δηλώσουν συμμετοχή.Το δεύτερο custom t-shirt collection climb for trails θα είναι για όλες τις υπόλοιπες εγγραφές. Στο full πακέτο η επιλογή της αθλητικής sports backpak 42k+++ (μόνο 200 κομμάτια) ειναι ένα απο τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικης ποιότητας προϊόν που δίνετε ως επιλογή πακέτου σε Ελληνικό αγώνα τρεξίματος. Αθλητική backpack 40!!!! λιτρων που έχει επιλεχθεί, καθόλου τυχαία ,από τους περισσότερους συλλόγους στίβου της Ισπανίας.Σεβόμαστε τον αθλητή και γιαυτό θέλουμε να γνωρίζει ,πριν επιλέξει την διοργάνωση μας,τι του προσφέρουμε ακριβώς στο πακέτο που θα επιλέξει.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας είτε ως εθελοντές είτε ως συμμετέχοντες στην γιορτή που ετοιμάζουμε με πολύ αγάπη για εσάς και για την πόλη μας .

Σχοπ.Θήβας & Οργανωτική επιτροπή Moschopodi Trail
Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας