Runner Store: Προπόνηση στην διαδρομή του AlpamayoPro Trailrace!

23 Σεπ 2015

To κατάστημα Runner Store,το πρώτο κατάστημα που απευθύνεται σε δρομείς τόσο ασφάλτου όσο και βουνού, διοργανώνει μία προπόνηση ορεινού τρεξίματος στα πλαίσια της προετοιμασίας των συμμετεχόντων και της εξοικείωσης τους σε διαφορετικά τερέν, που θα προσομοιάζουν με τις τεχνικές δυσκολίες του αγώνα AlpamayoPro TrailRace που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/10/ 2015 στα μονοπάτια της Πάρνηθας.

Υπεύθυνοι των προπονήσεων θα είναι οι προπονητές της ομάδας ορεινού τρεξίματος της RunnerStoreTrailTeam, Γιώργος Διαλεκτός και Γλυκερία Τζιατζιά. Στην προπόνηση θα τρέξουμε τη μικρή διαδρομή του αγώνα των 7 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική 300 μέτρα.

 

Η προπόνηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/09 στις 9:00 το πρωί  στην Πάρνηθα.

 

Σημείο Συνάντησης: O χώρος εκκίνησης του αγώνα AlpamayoPro TrailRace 2015. Στη βορειοανατολική πλευρά του όρους Πάρνηθα στο καταπράσινο οροπέδιο κάτω από τον πύργο του Κατσιμιδίου – Τοποθεσία Μακρυχώραφο.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

http://www.runnerstore.gr/trailTeam.html

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.runnerstore.gr, www.Facebook.com/runnerstore

Τηλ: 210-6811770